Lignavita

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken?
Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting.
Nu komt het er natuurlijk op aan om de juiste manier te kiezen, waarbij je er voor zorgt dat de kilo's niet alleen wegsmelten als sneeuw voor de zon, maar ook weg "blijven"!

Samen met onze ervaren Lignavitacoach stel je een afslankprogramma op dat aangepast is aan jouw leven. Daarnaast krijg je voldoende tips en advies om een nieuwe en gezonde levensstijl aan te nemen. Op deze manier zal je niet alleen afslanken, maar hou je nadien ook je gewicht onder controle van zodra je je streefdoel bereikt hebt.

Wens je een intakegesprek bij onze Lignavitacoach? Vul je naam en telefoonnummer in via ons contactformulier en wij helpen je graag op weg met het proteïnedieet van Lignavita!* 

* Een intakegesprek (60 min.) bedraagt 35 euro. De prijs voor een opvolgingsgesprek bedraagt 15 euro.


Waarom Lignavita?

We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!

Tot 85% vetverbanding

Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Behoud van spiermassa

Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën. Het eiwitdieet heeft een hele andere invalshoek dan vele reguliere dieetmethoden. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden.

Goodbye hongergevoel

Een eiwit, ook wel proteïne genoemd, is een molecule die is opgebouwd uit verschillende ketens van aminozuren. Verschillende aminozuren (organische verbindingen) vormen samen een eiwit.
Eiwitten zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Het eiwitdieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden.

Je zult je bovendien fitter en energieker voelen. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger.

Wetenschappelijk onderbouwd

Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet.
Met Lignavita kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem en kwalitatief hoogwaardige producten. Onze opgeleide coaches geven je de nodige begeleiding en opvolging en zien er op toe dat je met de Lignavita producten voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Snel en eenvoudig

Afvallen met Lignavita is helemaal niet moeilijk of eentonig: Lignavita eiwitproducten zijn beschikbaar in veel smaken en variaties.
De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van dagdagelijkse voeding.


Hoe werkt het Lignavita dieet?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!


Vandaag nog beginnen?

Voor de producten van Lignavita kan je terecht bij House of Beauty. Aangezien de keuze zeer uitgebreid is, kan je ook opteren voor een startbox. Naast een aantal porties bevat deze eveneens de nodige voedingssupplementen.

Deze combinatie zorgt voor een snel en gezond verloop van het dieet met blijvende resultaten!


Ontdek hoe Ben's leven veranderde

"Vroeger was elke dag hetzelfde. Ik was altijd lui en werd steeds moe door mijn overgewicht. Elke dag na schooltijd zat ik achter de computer te gamen en at ik gewoon waar ik zin in had. Ik had geen doelen voor ogen en geen motivatie.

De dag waarop ik besloot om iets te doen aan mijn gewicht, was de dag toen ik nieuwe kleren nodig had. We gingen naar de winkel waar ze grote maden hadden. Tot mijn verbazing paste helemaal niets.

Het werd tijd om de knop om te draaien.

Ik begon vol goede moed aan een proteïnedieet. In het begin was tamelijk zwaar omdat ik heel mijn eetpatroon diende om te gooien. Gelukkig zag ik snel resultaat omdat ik in de eerste fase van het dieet al meteen alle koolhydraten diende te schrappen!

Mijn leven is intussen drastisch veranderd. Alles gaat om gezond eten en fit blijven. Ik drink enkel nog water en blijf van alle junkfood af. Door het dieet is eveneens mijn motivatie om te sporten gestegen. 

Aan de hand van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan via het dieet, hoop ik later zelf mensen te helpen om overgewicht te bestrijden!”  • Zensation Behandeling - Lignavita
  • 60 min - 30 min

  • € 35 (intake) - € 15 (opvolging)

Reserveren

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31