Baobab geurkaarsen

House of Beauty > Geuren > Baobab geurkaarsen

Het Belgische merk vindt zijn onstuitbare inspiratiebron terug in reizen en ontdekkingen. Elke kaars vertelt een nieuw verhaal: de naam, het parfum en de gebruikte methoden zijn nauw met elkaar verbonden materialen.


Bezoek onze shop in Heist o/d Berg (2220), Lostraat 9 en ontdek onze Baobab Collection.


Baobab Collection omvat een ruime keuze aan decoratieve kaarsen gepresenteerd in transparante glazen vazen. Er zijn vijf verschillende formaten in de collectie, de majestueuze "Maxi Max" voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan de traditionele interieur kaarsen. Dit unieke model zal oplichten en uw avonden parfumeren voor bijna duizend uren zonder sporen van was op het glas achter te laten. Een uitzonderlijke kwaliteit, dat is niet mogelijk zonder het minutieuze werk van echte ambachtslieden.

Alle kaarsen worden met de hand gegoten in vazen die worden geblazen door ambachtslieden. Glasblazers maken van elk item iets uniek.

De grondstoffen worden geselecteerd om hun superieure kwaliteit en ecologische eigenschappen.

Baobab Collection is een pionier in zijn sector en is vandaag geëxporteerd over vijf continenten. En enkel verkrijgbaar in exclusieve verkooppunten.

Baobab Collection is een uitgebreide collectie van handgemaakte kaarsen en huisparfums, gepresenteerd in elegante glazen vaasjes. Het is een kleurrijke droom van geuren om met iedereen te delen die verfijning als een levensstijl ziet.

Belangrijke tip:

Hieronder wordt een indicatie gegeven van de brandduur afhankelijk van de grootte van de Baobab kaarsen:

Max 10          60 uur

Max 16        150 uur

Max 24        400 uur

Maxi Max    800 uur

De branduren kunnen variëren van omgeving tot omgeving. Wij raden u ook aan de kaarsen uit te doven een uur nadat de oppervlakte volledig gesmolten is. Daarmee verlengt u de levensduur van de kaars.

  • Zensation Behandeling - Baobab geurkaarsen
  • Zensation Behandeling - Baobab geurkaarsen
  • Zensation Behandeling - Baobab geurkaarsen

Reserveren

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31