Slimline

House of Beauty > Slimline > Slimline

De Slimline is de nieuwste, technisch meest geavanceerde medische spa capsule. De cocoon combineert een veelvoud aan technologieen die gericht zijn op gewichtsverlies, een verbetering van de stofwisseling, ontgifting van het lichaam en huidverjonging/verstrakking.

Fysieke infraroodwarmte zorgt voor een duurzame 'resonantie'; de moleculaire vibratie activiteit na een sessie in de Slimline zal het lichaam nadien nog tussen 4 en 12u na-opwarmen. Dit wil zeggen: verhoging van het metabolisme en duurzaam gewichtsverlies (dus vetverbranding) terwijl u zalig ontspant.

In de Slimline zijn ook gemstones aanwezig, deze bevatten mineralen die de infraroodgolven 14 tot 15 cm in het lichaam doen dringen en stoten negatieve ionen uit, die het gevoel van wellness en evenwicht versterken. Gemstone is gekend als de "genezende steen" wiens eigenschappen mentale alertheid aanscherpt en stress doet verminderen, wat ook de resultaten van elk anti-aging -en afslankingsprogramma versterkt.

Tijdens een Slimlinesessie krijgt u eveneens zuurstof toegedient, dit zal voor mentale energie en alertheid zorgen en zal gunstig zijn voor alle lichaamsprocessen.

De Slimline draait de tijd ook terug en bezorgt u , dankzij de LED-technologie, een jongere, stralende huid. Fijne lijntjes, pigmentvlekken of littekenweefsel verminderen zichtbaar, vaak na de eerste behandeling.

Ook verschillende kwalen, zoals rug- en nekpijnen, gewrichtspijnen en verslavingen kunnen met de SlimLine positief evolueren.

Abonnement voor hem en haar.


BOOST UW METABOLISME

VERSNELT DE STOFWISSELING

ONTGIFT

AFSLANKING

ACTIVEET DE BLOEDCIRCULATIE

STOPT HET JOJO EFFECT

REMODELERING SILHOUET

HUIVERSTRAKKING

VOCHTOPHOPING VERMINDEREN

SPIER-EN GEWRICHTSPIJNEN VERMINDEREN

INTENSE ONTSPANNING, ANTISTRESS

ANTIDEPRESSIVUM

ANTI-SLAPELOOSHEID

Per beurt Slim Line Deluxe + gratis LED therapie t.w.v € 40 - Prijs: € 60

10 beurten + 1 gratis SlimLine Deluxe - Prijs: € 600

** Heb je last van stress en spanningen? Of vind je het gewoon fijn om jezelf eens te verwennen met bezoek aan de sauna of een schoonheidsbehandeling? Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness.Mogelijkheden

  • Zensation Behandeling - Slimline
  • 45 min.

  • € 60

Reserveren

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31