Zensation House of Beauty


 
MEDISCH-ESTHETISCH INSTITUUT

STOPZETTING House of Beauty concept
Wij brengen u graag op de hoogte dat wij ons concept House of Beauty stopzetten op 31 maart 2021. 
Ons concept Sauna & Wellness blijft bestaan. 
Indien u nog in het bezit bent van een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling kan u deze opgebruiken tot 31 maart in onze House of Beauty Shop of u kan de cadeaubon bewaren voor een Privé Sauna of een Wellness behandeling.
Tot en met 31 maart kan u genieten van talrijke kortingen in onze House of Beauty Shop. 
 

Wij danken u voor het vertrouwen in ons en wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in onze Privé Sauna & Wellness wanneer we onze deuren terug mogen openen .

CORONA MAATREGELINGEN
Volgens de laatste persconferentie van 5 februari zouden wij vanaf 1 maart onze deuren terug mogen openen voor massages en beautybehandelingen, indien de corona cijfers in de goede richting evalueren.
Daar we nog geen zekerheid hebben, willen we ons toch al voorbereiden wanneer we op vrijdag 26 februari groen licht krijgen.
Wens je een reservatie te maken voor een beautybehandeling of een massage dan kan dit via mail of telefoon tijdens onze openingsuren van House of Beauty.
Voorlopig leggen wij een lijst aan van te contacteren personen zodat we je kunnen contacteren op maandag 1 maart wanneer we een definitieve GO krijgen.Innerlijke en uiterlijke schoonheid
Specialisten in afslanking, huidverbetering en gezonde levensstijl. House of Beauty is een schoonheidsinstituut met intieme sfeer. Een totaalconcept voor een gezonde levensstijl, afslanken, huidverzorging, haartransplantatie, ontspannings- en schoonheidsbehandelingen.
Geniet hier van esthetisch-medische behandelingen afgestemd op úw huid en lichaam. En laat u pamperen met exclusieve verzorgingsproducten die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten.
U krijgt een stralende huid, slank silhouet en energieboost.
Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg.
Onze behandelingen zijn waardevolle alternatieven voor chirurgische ingrepen én volledig pijnloos.
Het team van professionele gezondheidscoaches, schoonheidspecialisten, diëtiste en specialistes permanente ontharing en make-up staat in voor een warm en professioneel onthaal.
Uw pure schoonheid, energie en innerlijke harmonie staan bij ons centraal.

Acties

Schrijf u in op onze nieuwsbrief