Zomer slank met Kyalin

Sauna & Wellness > Acties > Zomer slank met Kyalin

Wil jij nog voor de zomer enkele kilo’s overboord gooien?? Start dan vandaag met ons AFSLANKPROGRAMMA !!!


Voel je je niet meer goed in je vel? Ben jij ook op zoek naar een succesvol dieet om je overtollige kilo’s kwijt te spelen? Het proteïnedieet van Kyalin helpt je op een snelle, maar vooral gezonde manier een gewicht te behalen waarmee jij tevreden bent!

Samen met onze ervaren diëtiste stel je een afslankprogramma op dat aangepast is aan jouw leven. Daarnaast krijg je voldoende tips en advies om een nieuwe en gezonde levensstijl aan te nemen. Op deze manier zal je niet alleen afslanken, maar hou je nadien ook je gewicht onder controle van zodra je je streefdoel bereikt hebt.

Snel afvallen in 4 stappen
Het proteïnedieet van Kyalin omvat 4 fases:

  1. Afslankfase: je volgt een strikt proteïnedieet. Je eet eiwitrijke gerechten gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals brood, aardappelen, pasta en rijst komen in deze fase niet op je bord.
  2. Reïntroductiefase: graanproducten en fruit vervangen in deze fase geleidelijk aan de eiwitsupplementen uit de afslankfase.
  3. Stabiliteitsfase: verder vervangen van de eiwitsupplementen door gezonde voedingsmiddelen. Je bent op weg naar je nieuwe eetgewoonten om je gewicht in balans te houden.
  4. Gezonde voeding: gezonde voeding is je nieuwe levensstijl

Actie:

Bij aankoop van een Kyalin startpakket ontvang je: 3 gratis SlimLinebeurten
(t.w.v € 165) om het afslankingsproces te versnellen.

Naast Kyalin kan je bij ons ook terecht voor voedingsadvies met gezonde voeding, maar ook voor advies bij sport, zwangerschap, ziekte of andere aandoeningen.

Je kan uw afslankingsproces positief beïnvloeden door dit in combinatie met de Slimline te doen.

  • 18-05-2017

  • 21-07-2017

  • Zensation Actie - Zomer slank met Kyalin

Reserveren

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31