Get the look... Permanente make-up

Sauna & Wellness > Acties > Get the look... Permanente make-up

Onze beautyconsult is reeds 30 jaar gespecialiseerd in permanente make-up en microblading.

Met permanente make-up geeft ze je gelaat een jeugdige en dynamische uitstraling. Het is verbazingwekkend hoe we op basis van een aantal kleine en essentiële ingrepen uw natuurlijke look opnieuw oproepen.

Wat is permanente make-up?

De techniek van permanente make-up of microblading accentueert of corrigeert je ogen, lippen of wenkbrauwen. Ook individuele gelaatstrekken worden op die manier bijgewerkt en verjongd. Of sproetjes op je gezicht als guitige eyecatcher. HILDE VAN PEER Beautyconsult werkt met een fijne naald die supersnel trilt over de te behandelen huidstreek en de natuurlijke pigmentenvloeistof blijvend in uw huid "prikt". Dat is de basis van permanente make-up.


Hoe wordt permanente make-up of microblading aangebracht?

In de opperhuid - het bovenste laagje van onze huid - worden natuurlijke pigmenten aangebracht op een bijna pijnloze manier door middel van fijne naaldjes of blades.

De pigmenten bestaan uit plantenextracten en mineralen en werden vooraf getest op mogelijke allergische reacties. Om een optimaal resultaat te bekomen, kies je zelf met de hulp van HILDE VAN PEER Beautyconsult de ideale kleurpigmenten. Deze keuze hangt af van je natuurlijke huids- en haarkleur. Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar en geeft jouw perfecte look dan ook meteen weer. Je kan je dagelijkse activiteit direct hervatten.

Een frisse kijk op het leven verhoogt bovendien je zelfvertrouwen waardoor je je onbewust beter in je vel zal voelen. HILDE VAN PEER Beautyconsult behandelt wenkbrauwen, ogen en lippen, allemaal met een langdurig resultaat.


Actie:

Normale prijs: De bovenkant - eyeliner is € 198 en de onderkant - kajal is € 186

Neemt u beide in 1 behandeling  dan ontvangt u een korting van € 62

Prijs: € 322 i.p.v. € 384

Onze specialiste zal aanwezig zijn op:

26 juni


  • 01-01-2024

  • 26-06-2024

  • Zensation Actie - Get the look... Permanente make-up

Reserveren

Vul uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk!

  • info@zensation.be
  • 015 / 34 34 31